Måltidskasser

Find den helt rette måltidskasser herunder.

Med en måltidskasse spare du både tid og penge, da du ikke skal købe ind så tit, og derfor ikke falder over alle de godt tilbud, som du alligevel ikke skal bruge til noget, prøv at kigge i kurven næste gang d køber ind, hvor mange ting ligger i kurven du ikke skulle købe?

Bemærk ikke alle udbyder er på listen, og vi kan modtaget provision fra nedestående udbyder.

Find en god og sund måltidskasse:

 5 måltider for  4  personer per uge

Pris 969 ,-

Du sparer 1 153 kr. i alt
BetterFeast

 15 måltider for  1  personer per uge

Pris 849 ,-

Mad til 5 hele dage ink Mellemmåltid

 4 måltider for  4  personer per uge

Pris 809 ,-

Du sparer 961 kr. i alt

 5 måltider for  2  personer per uge

Pris 719 ,-

Du sparer 853 kr. i alt

 3 måltider for  4  personer per uge

Pris 649 ,-

Du sparer 769 kr. i alt

 4 måltider for  2  personer per uge

Pris 599 ,-

Du sparer 709 kr. i alt

 3 måltider for  2  personer per uge

Pris 479 ,-

Få rabat på dine 5 første kasser!
BetterFeast

 5 måltider for  4  personer per uge

Pris 456 ,-

Få 25% rabat på din første kasse

.

Spar penge med en måltidskasse

Hvis du overvejer at spare penge på din madbudget og samtidig ønsker at spise sundt og varieret, så kan måltidskasser være det perfekte valg for dig. Her er nogle grunde til hvorfor:

  1. Mindre madspild: Med måltidskasser får du præcis de ingredienser, du har brug for til at lave dine måltider. Der er derfor mindre risiko for, at maden går til spilde, og du kan undgå at smide ubrugte ingredienser ud.
  2. Spar tid: Måltidskasser leveres normalt direkte til din dør, og ingredienserne er allerede proportioneret og skåret til. Det betyder, at du sparer tid på at handle og forberede din mad.
  3. Spar penge: Selvom det kan virke som om, at måltidskasser er dyrere end at købe ingredienserne selv, kan det i virkeligheden spare dig penge i det lange løb. Måltidskasser hjælper med at undgå impulskøb i supermarkedet og kan også hjælpe dig med at undgå at spise ude, hvilket kan være dyrt.
  4. Varieret kost: Måltidskasser indeholder normalt en bred vifte af ingredienser og opskrifter, hvilket kan hjælpe dig med at prøve nye retter og ingredienser, som du måske ikke ville have prøvet ellers. Det kan også hjælpe dig med at spise en mere varieret kost.
  5. Sundere valg: Mange måltidskasser er designet til at være sunde og afbalancerede, hvilket kan hjælpe dig med at spise sundere og føle dig bedre tilpas i din krop.

Alt i alt kan måltidskasser være en god mulighed for at spare penge, spare tid og spise sundt og varieret. Hvis du overvejer at prøve det, kan du undersøge forskellige måltidskasse-leverandører og finde en, der passer til dine behov og præferencer.